Vill du optimera ditt lager och spara både tid och pengar? Då kan en automatiskt lager och plocklösning vara något för ert företag. Ni sparar tid, pengar och era anställda kommer garanterat bli gladare, nöjdare och trivas bättre med den nya arbetsmiljön.

Vad är bra med en lager automat

En lagerautomat har många fördelar, och kan anpassas efter just ert företags behov.
Några av de positiva fördelarna och vinsterna för ert företag skulle vara:

  • ni sparar plats. En lager automat optimerar er golvyta och ni kan spara upp till 90% av golvytan jämfört med andra lagerställ. Det gör att ni får plats med fler lager automater om behovet uppstår och ni kan utöka er hantering.
  • hastigheten på plockning. Istället för att er plock personal ska behöva hämta produkterna så kommer produkterna direkt till plockaren. Detta gör att personalen kan plocka fler ordrar på samma gång. Ni sparar tid och får mer gjort på samma tid.
  • Allt levereras till personalen i en bra och bekväm höjd. Personalen behöver inte böja sig eller sträcka sig, utan kan stå i en bra och bekväm arbetsställning och arbeta.
  • bättre förvaring för era produkter. Produkterna hålls rena, torra och skyddas mot solljus. Har ni känsliga produkter så kan även temperatur regleras i automaten efter vad just de produkterna behöver.
  • du behöver inte byta lokal när ditt företag växer. Ni kan börja med en automat, och när behovet uppstår så kan ni utöka med en eller flera till. Eftersom ni spar så mycket golvyta så finns platsen för fler automater.

Ni ökar er order hanterings hastighet med 400% så det finns bara fördelar med att investera i en automatiskt lager och plocklösning. Läs mer om detta suveräna system hos kardex-remstar.se.

Det finns flera olika modeller att välja på, allt beroende på vad ni hanterar för produkter och vad ni har för lokal. Ni kan välja hiss automater, horisontella karuseller, för tungt gods eller flera andra. Ni kan kontakta den kunniga personalen hos kardex remstar för att diskutera vilken lösning som är allra bäst för just ert företag. Kanske ni behöver olika lösningar, eller så finns det en lösning som är den precis rätta.

Kardex remstar kunniga och professionella tekniker kommer till er och installerar maskinen och integrerar den i er verksamhet. Allt för att ni så snabbt, enkelt och bra ska komma igång med arbetet.

Banner Content

0 Comments

Leave a Comment