Nya digitala påfund dyker hela tiden upp, och vi får hela tiden nya metoder att göra saker på, även om vi inte i våran vildaste fantasi kunde se ett enklare sätt att göra det på. Det känns ju nästan som om att det finns en app till alla vardagens göromål, även om det inte handlar om en digital aktivitet. Ett område där digitala lösningar är i rivande utveckling, är digitala lösningar i hemmet som förenklar vardagen och gör det roligare att vara hemma. Här följer 3 exempel på digitala lösningar som hjälper till i hemmet.

Styr dina gardiner med en app i telefonen

Innan det fanns motoriserade gardiner med tillhörande fjärrkontroll, var det ingen som någonsin hade tänk på att det kunde vara användbart med fjärrstyrda gardiner, men nu är det många som inte kan föreställa sig att leva utan. Det kan dock bli ännu smartare, då man inte längre behöver en fjärrkontroll, istället kan man nöja sig med en app på sin mobil, som är parat samman med sin gardin. Finn digitala- och lamellgardiner här.

Styr din musik via ditt Wi–Fi

Det är inte längre särskilt smart att nöjas med att lyssna på en artists CD åt gången, och det är faktiskt inte heller särskilt smart att vara beroende av en aux -kontakt, men istället är det ganska smart att styra musiken i hemmet trådlöst via sitt Wi-Fi. Med Wi-Fi styrt musik kan man byta låtar osv. oansett vart i hemmet man befinner sig.

Kontrollera termostaten från din mobil

I dom flesta hushåll skall man gå runt till alla värmeelement, om man önskar att justera allihopa. Detta är dock inte nödvändigt, om man får installerat en centraltermostat. Det kan dock bli ännu smartare, eftersom man kan få kopplat sin smartphone till centraltermostaten, så att man på så sätt kan styra husets temperatur från telefonen.

Banner Content

0 Comments

Leave a Comment