Har du funderat på att köpa en ny bärbar dator men vet inte vilken du ska välja? Kanske är det läge att titta närmare på en Chromebook. En Chromebook är en dator från Google som kommer med Googles eget operativsystem installerat. Det är alltså varken iOS eller WIndows som gäller på dessa datorer utan ett tredje operativsystem, som Google har utvecklat och som är enkelt, avskalat och snabbt. Det är faktiskt riktigt trevligt.

Många applikationer

En Chromebook lämpar sig kanske bäst för dig som ska utföra enklare arbetsuppgifter som att surfa på internet eller skriva. Men det finns även riktigt kraftfulla Chromebooks som klarar mer krävande uppgifter. Och på de flesta Chromebooks kan du installera appar från Google Play Store, vilket gör att du har en uppsjö med programvaror att välja bland.

Lång batteritid och Office-paketet

En Chromebook är ofta billigare än en vanlig WIndows-dator och betydligt billigare än Apples datorer. Dessutom har en Chromebook riktigt lång batteritid. De är tysta och drar lite ström. Så funderar du på att köpa en ny bärbar dator kan det vara värt att titta närmare på en Chromebook även om det kan kännas ovant till en början för dig som är van vid Windows eller iOS. Glöm inte att Microsofts Office-produkter faktiskt kan köras på en Chromebook, antingen som online-versioner eller som skrivbordsversioner.

Köp en ny dator idag

Om du har svårt att finansiera ditt inköp av en ny bärbar dator kan det vara läge att ta ett lån. Det kan verkligen löna sig på sikt, särskilt om du ska använda datorn för att arbeta eller studera. Då är det verkligen motiverat med ett lån. För ska du arbeta eller studera och använda datorn som hjälpmedel vill du ha en snabb och bra dator. Att arbeta med en slö dator är bland det mest frustrerande man kan göra.

Banner Content

0 Comments

Leave a Comment