Vad ska du ha laptoppen till?

Du kan köpa alla typer av datorer och laptops I alla prisklasser idag. Därför är det extremt viktigt att du går igenom datorns specifikationer innan du gör ditt val. Det som ska bestämma vilken laptop du investerar I är vad du ska använda den till. Är det en speldator, ska den användas för foto eller videoredigering eller andra program som kräver hög prestanda? Då gäller det att se hur stark datorn är när det gäller faktorer som CPU, antal GB RAM-minne och processorkapacitet.

Var ska du använda laptoppen?

Tänk också på I vilka miljöer du tänkt att använda den. Ska du sitta delvis på ett café och skriva så ska du definitivt se närmare på batteritid. För den som jobbar på resande fot underlättar det alltid att inte behöva ladda sin laptop så ofta. Men smakar det så kostar det. Ofta får du betala extra för en laptop med riktigt bra batteritid.

Hur ska din laptop se ut?

Tänk igenom hur laptoppen ska ut, speciellt när det gäller proportioner mellan skärm och tangentbord. Ju större skärm desto tydligare blir bilder och det kan vara enklare när du skriver och läser mycket på den. Men tänk också på tangentbordets utformning så att det passar din handställning. Vikt och storlek betyder också mer än vad man tror om du ska resa mycket med den eller flytta den mycket mellan olika platser i hemmet. Då kan en liten, tunn och laptop som väger lite vara allra smidigast.

Låt oss också vara ärliga, utseendet på din laptop betyder också något. För många är det viktigt att ha en snygg, stilren dator när den plockas fram på resa eller arbetsmöte. Då kan det vara viktigt hur laptoppen ser ut. Fundera över om du bäst gillar utseendet hos olika Windows-datorer, eller om du föredrar Mac eller kanske en Chromebook.

Nytt eller begagnat?

Idag går otroligt mycket bra elektronik till spillo och slängs på tippen. Du kan därför överväger att låta bli att köpa nyproducerat, så att du minskar belastningen på naturen samtidigt som du tjänar in lite pengar. Du kan exempelvis hitta din nästa begagnade dator hos Blue City, online eller I butik. Blue City köper in använd elektronik, reparerar till nyskick och säljer för bra priser. De garanterar att de rensar bort gamla data och säkerställer att datorerna är felfria och klara för användning, och då har garanti på ditt köp.

Banner Content

0 Comments

Leave a Comment