Vi är väl alla upptagna av både det ena och det andra. Det kan vara väldigt produktivt, men samtidigt kan det betyda att det är svårt att få tid till något så essentiellt som att hålla sig i form. Vi kan vara djupt engagerade i vårt sociala liv, köra barnen till aktiviteter eller bara trivas riktigt bra med jobbet.

Om du känner igen dig i detta, kan det hända att en enkel sak som en träningsapp, är precis det du behöver. Du behöver inte avsätta oceaner av tid till träning som sker i hemmet, eller i löpspåren däromkring. Utmaningen är inte hur mycket tid du avsätter, utan att du rent faktiskt får det gjort. De bästa fitnessapparna hjälper dig att avsätta 10- 20 minuter varannan dag, utan att det tar emot.

Nu i vintertider, när den varma och sköna sommaren är ett avlägset minne, kanske det inte är löpspåret som lockar mest. En bra app är redo för sådana väderleksutmaningar och kan ge dig alternativa intervallträningar du kan klara av inomhus. Har du bara en bra träningsmatta hemma, är du redo för detta.

Att hitta rätt app

Det finns dock en hake. Det finns hundratals fitnessappar för iOS och Android – precis som med de flesta apparna – vilket kan göra det svårt att hitta just den som passar dig.  Sök information på nätet, googla eller fråga en vän. Men använd inte mer än en enkel kväll eller två på detta. Ladda ner en app och kom igång – du kan alltid byta.

Det finns tre faktorer som fitnessapparna försöker kombinera: bekvämlighet, överkomliga priser och sportvetenskap. Dessa funktioner kombineras för att göra fitnessappar som kan ändra hur du ser på träning och fitness. Det ska vara enkelt, prisvärt och ge resultat, helt enkelt. Plus, med de bästa apparna kan du också säga adjö till dyra gym-medlemskap och personliga tränare.

 

Banner Content

0 Comments

Leave a Comment